Honen

Honen is een geavanceerde verspaningstechniek. Door middel van gebruik van de laatste technieken zijn uw producten in goede handen bij onze vakmensen. Voor zowel de horizontale- als verticale richting hebben wij de juiste machines tot onze beschikking.

Verschillende hoonlengten

Van Beurden Hardchroom Hoon- en Slijptechniek kiest weloverwogen voor het merk Sunnen (horizontaal en verticaal). Daarmee heeft Van Beurden Hardchroom Hoon- en Slijptechniek het zijn 6 hoonmachines met verschillende (1 keer) hoonlengtes en afmetingen.

Enorme capaciteit

Van Beurden Hardchroom Hoon- en Slijptechniek staat ruim bekend om maatnauwkeurigheid, rondheid, cilindriciteit en ruwheid. Dat komt enerzijds door bewezen kwaliteit in de markt, alsmede door de capaciteit van maximaal: ø 750-6000 mm. Vraag vrijblijvend om advies voor nabewerking van uw product.

Honen of inwendig rondslijpen

Honen bewijst zich door lage instelkosten als een effectieve verspaningsmethode. Maar honen heeft soms ook beperkingen. Zo is het niet mogelijk om in en uitwendig binnen enkele honderdsten concentrisch te honen! Dat kan met inwendig rondslijpen wèl. Meestal is de keuze niet zwart-wit: honen of slijpen. Omdat we beide bewerkingen in huis hebben, bent u altijd verzekerd van de meest economische oplossing.